понеділок, 1 лютого 2016 р.

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ 2016 РОКУ!

Увага! З 01 лютого розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання осіб, які виявили бажання вступити до вищих навчальних закладів України та триватиме до 04 березня 2016 року. Кожен учасник  має право скласти тести не більше як із чотирьох навчальних предметів із переліку:  української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, російської мови, французької мови.
Для всіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року обов’язково зараховуються результати ЗНО з української мови і літератури, як оцінки державної підсумкової атестації, що визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови. Також, як ДПА, зараховуватимуться результати тестів із математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття). Випускник обирає один із зазначених предметів, незалежно від профілю навчального закладу. 
Нагадаємо, що з 05 січня по 31 січня 2016 року здійснюється реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (ПЗНО).
 У Новомиргородському районі на ПЗНО 2016 року зареєструвалися 176 учасників на                                273 тестування, що складає 87% від загальної кількості всіх абітурієнтів.
  Увага! Реєстрація завершується 31 січня 2016 року о 24.00 год. Абітурієнти, які зареєструвалися, зможуть пройти ПЗНО, здійснивши оплату протягом семи днів з дня реєстрації.
            Більше про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання                 у 2016 році читайте на сайті відділу освіти райдержадміністрації та слідкуйте за замітками у газеті «Новомиргородщина».


Немає коментарів:

Дописати коментар