вівторок, 7 лютого 2017 р.

Розпочинається реєстрація на ЗНО 2017 року!


Із 06 лютого 2017 року розпочнеться реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання осіб, які виявили бажання вступити до вищих навчальних закладів України і триватиме до 17 березня 2017 року.
Абітурієнт має самостійно оформити заяву-реєстраційну картку, скориставшись спеціальною програмою, розробленою в Українському центрі оцінювання якості освіти та розміщеною на його веб-сайті  (www.testportal.gov.ua).
Сформувавши комплект документів (реєстраційна картка, копія паспорта, висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО, довідка з місця навчання для учнів професійно-технічних, вищих навчальних закладів, копії документа про повну загальну середню освіту для випускників минулих років), відправити цінним листом до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти для випускників минулих років.
Заява-реєстраційна картка оформляється державною мовою відповідно до зразка, затвердженого Українським центром оцінювання якості освіти.
Після обробки реєстраційних документів Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти надсилає абітурієнту рекомендованим поштовим відправленням:
-         реєстраційну картку абітурієнта;
-         бланк Сертифіката;
-         інформаційний бюлетень «Зовнішнє незалежне оцінювання – 2017 року»
Вносити зміни до реєстраційних даних учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 31 березня 2017 року.
Випускники поточного року сформований комплект документів подають до навчального закладу, в якому навчаються.
У Новомиргородському районі очiкується 142 учасникiв ЗНО-2017, тому наголошую не вiдкладати реєстрацiю на останнi днi.
Більше про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році читайте на сайті відділу освіти,молоді та спорту райдержадміністрації та слідкуйте за замітками у газеті «Новомиргородщина» та «Новомиргородські вісті»


Немає коментарів:

Дописати коментар